2 tk Rahulik uni vitamiini kummikommid

37.00

Rahulik uni on meile oluline heaolu ja üldise tervise seisukohast. Vimini rahuliku une vitamiinid aitavad kaasa leidmaks kosutavat ja korrapärast unerütmi, mis tagab võimalikult sügava unekvaliteedi, et keha suudaks välja puhata. Meie kirsimaitselistesse kummikarukestesse on lisatud melatoniini, mis on kehaomane hormoon, mille ülesanne on tagada õige ja korrapärane unerütm ning kannatuslille ekstrakti, mida kasutatakse stressi, närvipingete, ärrituse või ärevuse ja nendega seotud unehäirete korral.

Vimini Nutrition Rahulik uni vitamiini kummikommide toime:

  • soodustab rahulikku und ja parandab unekvaliteeti;
  • aitab vähendada närvisüsteemi aktiivsust ja soodustab lõdvestumist;
  • lühendab uinumise aega ning suurendab sügava une ja REM-une kestvust.
Lisa soovinimekirja
Lisa soovinimekirja
Kategooria:

Kirjeldus

Meie vitamiini kummikommid sisaldavad järgimisi toimeaineid:

  • Palderjan on ürt, millel on looduslik lõõgastav toime, mis soodustab rahulikku und ning parandab une kvaliteeti. Aitab vähendada närvisüsteemi aktiivsust, aitab lõdvestada lihaseid, leevendades pinget ja jäikust mis omakorda aitab vähendada ärevust ja stressi ning sellele on omistatud ka peavalude, eriti pingepeavalude leevendav toime.
  • Kannatuslill on tuntud oma rahustavate omaduste poolest, aidates vähendada ärevust, stressi ja närvipinget. Selle regulaarne tarbimine võib soodustada rahulikku ja sügavat und, kuna ärevus võib olla üks unehäirete põhjustajaid. Kannatuslillel on ka lihaseid lõdvestavad omadused, mis on kasulikud lihaspinge, peavalude ja migreenide leevendamisel. See taim on levinud looduslik abinõu unetuse ja unehäirete vastu võitlemisel.
  • Melatoniin on hormoon, mis reguleerib une- ja ärkveloleku tsüklit. See aitab lühendada uinumise aega ning suurendab sügava une ja REM-une kestvust, mille läbi paraneb unekvaliteet ja tõused hommikul puhanumana.

 

Kasutamine: 2 kummikommi 30 minutit enne magamaminekut.

Kogus: 60 kummikommi

NB! Närida hoolikalt enne alla neelamist. Mitte kasutada toidulisandit mitmekesise toitumise asendajana. Oluline on toituda mitmekülgselt ja tasakaalustatult ning harrastada tervislikku elustiili! Raseduse ja imetamise ajal, ravimite tarvitamisel või kirurgiliste protseduuride planeerimisel, konsulteerida enne tarvitamist oma arstiga. Kõrvaltoimete ilmnemisel katkestage toidulisandi tarvitamine ja pidage nõu arstiga. Mitte ületada päevaseks tarbimiseks ettenähtud kogust. Hoida lastele kättesaamatus kohas. Säilitada jahedas ja kuivas kohas, eemal otsesest päikesevalgusest. Ärge kasutage, kui korgi tihend on katki või puudu. Toode on GMO- ja julmusevaba, sobilik taimetoitlastele ja veganitele ning ei sisalda kunstlikke maitseaineid.

Välja töötatud Eestis, toodetud Euroopas

Maaletooja: Vimini Nutrition OÜ (Läänemere tee 74a, Tallinn)

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “2 tk Rahulik uni vitamiini kummikommid”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga