1. Müügitingimuste kehtivus

1.1 Müügitingimused kehtivad Vimini Nutrition klientide (edaspidi Klient) ja Vimini Nutrition OÜ, registrikood 16507095, aadress Läänemere tee 74, Tallinn, 13914, Eesti (edaspidi Vimini Nutrition) vahel kaupade ostmisel tekkivate õiguste ja kohustuste kohta.

1.2 Lisaks käesolevatele tingimustele reguleerivad Vimini Nutrition toodete ostmisel tekkivaid õigussuhteid Eesti Vabariigis kehtivad õigusaktid.

1.3 Vimini Nutrition jätab endale õiguse teha muudatusi müügitingimustes ja müügihindades. Nimetatud muudatusi kajastatakse vimini.ee veebilehel.

2. Hinnad

2.1 Kõik hinnad Vimini Nutrition veebilehel sisaldavad käibemaksu 22%.

2.2 Kuvatud soodusprotsendid on ümardatud täisarvuni.

3. Tellimuse vormistamine

3.1 Toodete tellimiseks leidke sobivad tooted ja lisage need ostukorvi. Oma ostukorvi sisu saate vaadata, kui vajutate veebilehe päises asuvale ostukorvi ikoonile.

3.2 Ostukorvis olevate toodete koguseid on võimalik muuta, kirjutades koguse lahtrisse soovitud toodete arvu. Tooteid saate ostukorvist eemaldada vajutades samal real asuvale ristile.

3.3 Enne tellimuse vormistamist palume valida paki kohaletoimetamiseks sobilik tarneviis.

3.4 Tellimuse vormistamiseks vajutage nupule „mine maksma“.

3.5 Tellimuse kinnitamiseks vajutage nupule „esita tellimus“. Seejärel vormistatakse teile ettemaksuarve, mille saate tasuda kohe krediitkaardiga või pangalingi kaudu. Tellimuse kinnitus ja arve koopia saadetakse teie e-posti aadressile.

3.6 Tooted postitame pärast arve tasumist.

4. Müügilepingu jõustumine

4.1 Klient seob ennast tellimuse ja selle eest tasumisega pärast vajutamist nupule „esita tellimus”.

4.2 Müügileping jõustub hetkest, kui tellimuse kogusumma on laekunud Vimini Nutrition OÜ arveldusarvele.

4.3. Kliendil on õigus 14-päeva jooksul, arvates kauba kättesaamisest või tellimuse vormistamisest juhul, kui kaup ei ole veel Kliendini jõudnud, teatada Vimini Nutrition-le lepingust taganemise soovist ja nõuda kogu tasutud summa tagastamist. Ostetud kaupa ei saa tagastada, kui tellitud kaup on valmistatud Kliendi isiklikke vajadusi arvestades eritellimusena. Tagastatav kaup ei tohi olla kasutatud ning see peab olema originaalpakendis ning korgi tihend peab olema eemaldamata. Kauba tagastamise otsesed kulud tuleb katta Kliendil. Kaup tuleb tagastada 14 päeva jooksul alates taganemisavalduse esitamisest.

5. Kohaletoimetamine

5.1. Pärast müügilepingu jõustumist (Kliendipoolset arve tasumist) komplekteerib Vimini Nutrition tellimuse ning annab selle üle kohaletoimetamiseks Vimini Nutrition logistikapartneri(te)le.

5.2. Kui kasutasite riigisisest Omniva/Itella Smartposti pakiautomaadi teenust, siis tellimus väljastatakse Kliendi poolt valitud pakiautomaadist Eesti piires 1-3 tööpäeva jooksul. Tellimuse saabudes pakiautomaati saadetakse Kliendi mobiilile sõnum, mis sisaldab pakiautomaadi asukohta, lahtiolekuaegasid ja personaalset uksekoodi. Koodi sisestamisel pakiautomaadi puutetundlikule ekraanile, avaneb pakiautomaadi uks ning Klient saab paki kätte. Saadetisi hoiustatakse tasuta pakiautomaadis 7 kalendripäeva, alates sõnumi saabumisest Tellija mobiilile. Seejärel tagastatakse pakk Vimini Nutrition-le.

5.3. Kui kasutasite rahvusvahelist Itella Smartposti pakiautomaadi teenust (laieneb ainult Soome klientidele), siis tellimus väljastatakse Kliendi poolt valitud pakiautomaadist Soomes 3-5 tööpäeva jooksul. Tellimuse saabudes pakiautomaati saadetakse Kliendi mobiilile sõnum, mis sisaldab pakiautomaadi asukohta, lahtiolekuaegasid ja personaalset uksekoodi. Koodi sisestamisel pakiautomaadi puutetundlikule ekraanile, avaneb pakiautomaadi uks ning Klient saab paki kätte. Saadetisi hoiustatakse tasuta SmartPOSTi pakiautomaadis 7 kalendripäeva, alates sõnumi saabumisest Kliendi mobiilile. Seejärel tagastatakse pakk Vimini Nutrition-le.

5.4. Transpordi käigus vigastada saanud tooted, kuid mitte tootepakendid, asendatakse Kliendile. Juhul, kui toote asendamine peaks osutuma võimatuks, hüvitatakse Kliendile kauba maksumus.

5.5. Vimini Nutrition ei vastuta kauba kohaletoimetamise viibimise eest juhul, kui kaup on logistikapartnerile üle antud õigeaegselt, kuid kohaletoimetamise viibimine on tingitud asjaoludest, mida Vimini Nutrition ei saanud mõjutada või ette näha.

6. Taganemisõigus

6.1 Vimini Nutrition veebilehelt ostetud toodetele kehtib alates kauba kättesaamisest 14-päevane taganemisõigus. Juhul kui e-poest tellitud toode Kliendile ei sobi, võib ta selle e-kauplusesse tagastada.

6.2 Kauba tagastamiseks tuleb esitada taganemise avaldus kontakteerudes Vimini Nutrition klienditeenindusega e-kirja aadressil info@vimini.ee. Pärast taganemisavalduse kättesaamist saadab Vimini Nutrition Kliendile kinnituse taganemisavalduse kättesaamise kohta.

6.3 Ostetud toode tuleb tagastada viivitamatult, kuid mitte hiljem kui 14 päeva jooksul alates toote tagastamise avalduse esitamist.

6.4 Tagastamisõiguse kasutamiseks peab tagastatav toode olema kasutamata ning toote pakend terve ja kahjustamata sisaldades korgi tihendit.

6.5 14-päevane taganemisõigus ei kehti kaubale, kui: toodet ei saa oma olemuselt tervisekaitse või hügieenilistel põhjustel tagastada või toode on olnud kasutusel või avatud või mille kasutamist (või mittekasutamist) ei ole võimalik kontrollida.

6.6 Kauba tagastamiskulud kannab Klient, välja arvatud juhul kui tagastamise põhjuseks on mittevastavus tellitule või praakkaup.

6.7 Kauba tagastamise korral tagastatakse Kliendile ostu eest tasutud summa esimesel võimalusel, kuid mitte hiljem kui 14-päeva jooksul alates taganemisavalduse esitamisest. Vimini Nutrition võib keelduda tagasimaksete tegemisest seni, kuni on lepingu esemeks oleva asja tagasi saanud või kuni Klient on esitanud tõendid, et on asja tagasi saatnud, sõltuvalt sellest, kumb toimub varem.

6.8 Vimini Nutrition jätab endale õiguse tellimuse aktsepteerimisest loobuda või tellimuse täitmisest loobuda, näiteks kuid mitte ainult, juhul kui hinnakirjas on avaldatud eksimuse või tehnilise rikke tõttu vale hind.

7. Vastutus

Vimini Nutrition ja Klient vastutavad teisele poolele käesolevate tingimuste rikkumisega tehtud kahju eest Eesti Vabariigis kehtivates õigusaktides sätestatud juhtudel ja ulatuses.

8. Vääramatu jõud

Vimini Nutrition ei vastuta tekitatud kahju või kauba kohaletoimetamise viibimise eest juhul, kui kahju või kauba kohaletoimetamise viibimine on tingitud asjaoludest, mida Vimini Nutrition ei saanud mõjutada või ette näha.

9. Isikuandmete kaitse ja turvalisus

Vimini Nutrition lehekülastuste ja tellimuste vormistamise käigus kogutud infot ja isikuandmeid käsitletakse konfidentsiaalsena ja seda ei avaldata kolmandatele osapooltele. Krüpteeritud andmeside pankadega ostude eest tasumisel tagab Kliendi personaalsete pangatunnuste turvalisuse.

10. Kliendi isikuandmete töötlemine

10.1. Vimini Nutrition töötleb Kliendi esitatud isikuandmeid kooskõlas isikuandmete kaitse seaduses kehtestatud nõuetega.

10.2. Töödeldavateks isikuandmeteks on andmed, mida küsitakse Kliendilt e-poe konto registreerimisel ja/või tellimuse vormistamisel (ees- ja perekonnanimi, aadress, telefoninumber, e-posti aadress, arvelduskonto number, ostukorvi sisu ja ostude ajalugu).

10.3. Vimini Nutrition töötleb Kliendi isikuandmeid tellimuste täitmiseks (sh tellimusega seotud teadete edastamiseks), toodete eest tasumiseks, toodete kättetoimetamiseks, pakkumiste ja uudiste koostamiseks ning edastamiseks.

10.4. Kliendi isikuandmete vastutav töötleja on Vimini Nutrition, registrikoodiga 16507095, aadress: Läänemere tee 74, Tallinn, 13914, Eesti.

10.5. Vimini Nutrition ei edasta Kliendi isikuandmeid kolmandatele isikutele, v.a:

·  10.5.1. kullerteenust pakkuvale ettevõtjale ulatuses, mis on vajalik toodete Kliendile kättetoimetamiseks või teenuse tarbimiseks;

·  10.5.2. Punktis 12.5.1 sätestatud juhtudel töödeldakse Kliendi isikandmeid üksnes tellimuse täitmise eesmärgil ning volitatud töötlejad tagavad sama isikuandmete kaitse taseme nagu Vimini Nutrition.

10.6. Kliendil on igal ajal õigus tutvuda oma isikuandmetega ning nõuda nende andmete muutmist või kustutamist, v.a kui seadus sätestab teisiti, pöördudes selleks avaldusega Vimini Nutrition poole e-posti aadressil info@vimini.ee.

10.7. Kui Klient on avaldanud soovi ja andnud nõusoleku Vimini Nutrition poolt koostatud uudiskirjade ja/või personaalsete pakkumiste saamiseks, on Kliendil alati õigus võtta tagasi see nõusolek, saates vastavasisulise teavituse Vimini Nutrition-le e-posti aadressile info@vimini.ee või vajutades iga e-posti või SMS vahendusel saadetud pakkumise juures selleks näidatud lingile.

10.8. Kliendil on igal ajal õigus pöörduda oma isikuandmete ülekandmiseks mõnele muule andmetöötlejale pöördudes digitaalselt allkirjastatud taotlusega Vimini Nutrition poole e-posti aadressil info@vimini.ee. Vimini Nutrition-l on õigus keelduda isikuandmete mõnele muule andmetöötlejale otse edastamisest juhul, kui andmete edastamine kolmandale isikule ei ole Vimini Nutrition hinnangul turvaline.

10.9. Juhul, kui Klient leiab, et isikuandmete töötlemisel e-poe ostukeskkonnas rikutakse tema õigusi, on Kliendil õigus pöörduda Andmekaitse Inspektsiooni ja kohtu poole.

11. Vaidluste lahendamise kord

Kui Kliendil on Vimini Nutrition osas pretensioone, tuleb need saata e-kirja aadressile info@vimini.ee. Kui Klient ja Vimini Nutrition ei suuda lahenda vaidlust kokkuleppe teel, siis on ostjal võimalik pöörduda Tarbijavaidluste komisjoni poole. Tarbijavaidluste komisjoni pädevuses on lahendada Kliendi ja Vimini Nutrition vahel sõlmitud lepingust tulenevaid vaidlusi. Kliendi kaebuse läbivaatamine komisjonis on tasuta. Klient võib pöörduda Euroopa Liidu tarbijavaidlusi lahendava platvormi poole.