Heaolu ja tasakaal ashwagandha vitamiini kummikommid

19.00

Ashwagandha (Withania somnifera) on taim, mida on ajurveeda meditsiinis kasutatud enam kui 3000 aastat. Nii nagu Hiina rahvuslikus meditsiinis on kesksel kohal ženženn, täidab sama rolli Ashwaganda India rahvuslikus meditsiinis. See on üks väheseid lõõgastavaid adaptogeeneid taimi ning seda on traditsiooniliselt kasutatud heaolu tunde tõstmiseks ja une kvaliteedi parandamiseks. Ashwagandha ekstrakt, mida on kasutatud Vimini kummikarukestes, on saadud selle taime juurtest ja lehtedest ning sellel on mitmeid tervist toetavaid mõjusid. Heaolu ja tasakaal ashwagandha vitamiini kummikommid on maasikamaitselised.

Vimini Nutrition Heaolu ja tasakaal vitamiini kummikommide toime:

  • võib aidata toime tulla stressi ja ärevusega;
  • soodustab rahulikku und ja keskendumisvõimet;
  • võib aidata suurendada energiataset ja tugevdada immuunsüsteemi.
Lisa soovinimekirja
Lisa soovinimekirja
Tootekood: 4745011025326-6 Kategooria:

Kirjeldus

Ashwagandha on adaptogeen, mis aitab organismil kohaneda stressiga ja omab positiivset mõju hormoonide tasakaalule. See võib aidata leevendada ärevust ning toetada vaimset ja emotsionaalset heaolu ning parandada unekvaliteeti ja toetada tervislikku unetsüklit. Ashwaganda võib aidata suurendada energiataset ja vastupidavust, toetades samal ajal füüsilist ja vaimset jõudlust. See taim võib aidata tugevdada immuunsüsteemi, suurendades keha vastupanuvõimet nakkustele ja haigustele ning vähendada kehas esinevaid kroonilisi põletikke. Ashwagandha sisaldab ka antioksüdante, mis aitavad kaitsta rakke oksüdatiivse stressi eest ning toetada üldist tervist.

Kasutamine: 2 kummikommi päevas

Kogus: 60 kummikommi

NB! Närida hoolikalt enne alla neelamist. Mitte kasutada toidulisandit mitmekesise toitumise asendajana. Oluline on toituda mitmekülgselt ja tasakaalustatult ning harrastada tervislikku elustiili! Raseduse ja imetamise ajal, ravimite tarvitamisel või kirurgiliste protseduuride planeerimisel, konsulteerida enne tarvitamist oma arstiga. Kõrvaltoimete ilmnemisel katkestage toidulisandi tarvitamine ja pidage nõu arstiga. Mitte ületada päevaseks tarbimiseks ettenähtud kogust. Hoida lastele kättesaamatus kohas. Säilitada jahedas ja kuivas kohas, eemal otsesest päikesevalgusest. Ärge kasutage, kui korgi tihend on katki või puudu. Mitte tarvitada koos antidepressantide, diabeedi ja kilpnäärme ravimitega. Ashwagandha võib vähendada beebipillide toimet. Toode on GMO- ja julmusevaba, sobilik taimetoitlastele ja veganitele ning ei sisalda kunstlikke maitseaineid.

Välja töötatud Eestis, toodetud Euroopas

Maaletooja: Vimini Nutrition OÜ (Läänemere tee 74a, Tallinn)

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Heaolu ja tasakaal ashwagandha vitamiini kummikommid”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga