Energia vitamiini kummikommid

19.00

Energia tagamine kehas mängib võtmerolli igapäevastes tegevustes, füüsilises aktiivsuses, meie vaimses tervises ja üldises heaolus. Inimesed kellel on piisavalt energiat suudavad paremini toime tulla stressiga ning neil on rohkem motivatsiooni ja energiat igapäevaste ülesannete täitmiseks. Meie energia kummikommid sisaldavad B-vitamiinide kompleksi, mis hõlmab B1-vitamiini (tiamiin), B2-vitamiini (riboflaviin), B3-vitamiini (niatsiin), B5-vitamiini (pantoteenhape), B6-vitamiini (püridoksiin) ja B12-vitamiini (tsüanokobalamiin), mis mängivad olulist rolli keha energia tootmisel ja ainevahetuses. Vimini Nutrition Energia vitamiini kummikommid on marjamaitselised.

Vimini Nutrition Energia vitamiini kummikommide toime:

  • aitab säilitada keha optimaalse energiatootmise ja vähendada väsimust;
  • aitab kaasa närvisüsteemi normaalsele talitlusele;
  • aitab vähendada kurnatust;
  • aitab kaasa normaalsele energiavahetusele.
Lisa soovinimekirja
Lisa soovinimekirja
Tootekood: 4745011025326-4 Kategooria:

Kirjeldus

Meie vitamiini kummikommid sisaldavad järgimisi olulisi vitamiine, mis tagavad Sulle energia kogu päevaks:

  • B1-vitamiin (tiamiin) osaleb süsivesikute ainevahetuses, aidates muuta süsivesikuid glükoosiks, mis on keha peamine energiaallikas. See on eriti oluline aju ja närvirakkude normaalseks funktsioneerimiseks.
  • B2-vitamiin (riboflaviin) aitab kaasa energia tootmisele, osaledes rasvade ja süsivesikute metabolismis. See on vajalik ka normaalse kasvu ja rakuarengu jaoks ning ta on seotud naha, nägemise ja närvisüsteemi tervisega.
  • B3-vitamiin (niatsiin) on oluline energia tootmisel, kuna see osaleb mitmetes ainevahetusreaktsioonides (rasvad, süsivesikud ja valgud). Teda on tarvis närvisüsteemi ja lihaste töös, seedeelundkonna kudede moodustumisel ning ta aitab reguleerida kolesterooli taset ja toetab närvisüsteemi tervist.
  • B5-vitamiin (pantoteenhape) aitab energiat toota, osaledes rasvade ja süsivesikute ainevahetuses. Lisaks on see oluline hormoonide, nagu kortisool ja östrogeen, sünteesis. See aitab vähendada väsimust ja toetab normaalset vaimset võimekust.
  • B6-vitamiin (püridoksiin) on vajalik glükogeeni (energiavaru) lagunemiseks ja aminohapete metabolismiks. See toetab ka närvisüsteemi funktsiooni ja punaste vereliblede moodustumist. B6 vitamiin võib aidata reguleerida meeleolu, vähendada väsimust ja kurnatust.
  • B12-vitamiin (tsüanokobalamiin) on oluline DNA sünteesiks ja punaste vereliblede moodustumiseks. Samuti aitab see kaasa närvisüsteemi tervisele. B12-vitamiin on vajalik ka homotsüsteiini ainevahetuseks, mis on seotud südame tervisega.

 

B-vitamiinide kompleks toimib koosmõjus, et tagada süsivesikute, rasvade ja valkude tõhus ainevahetus, muutes toiduenergia keha kasutatavale kujule. Nende vitamiinide piisav tarbimine on oluline, et säilitada keha optimaalne energiatootmine, tagades samas ka teiste oluliste keha funktsioonide toimimise.

Kasutamine: 2 kummikommi päevas

Kogus: 60 kummikommi

NB! Närida hoolikalt enne alla neelamist. Mitte kasutada toidulisandit mitmekesise toitumise asendajana. Oluline on toituda mitmekülgselt ja tasakaalustatult ning harrastada tervislikku elustiili! Raseduse ja imetamise ajal, ravimite tarvitamisel või kirurgiliste protseduuride planeerimisel, konsulteerida enne tarvitamist oma arstiga. Kõrvaltoimete ilmnemisel katkestage toidulisandi tarvitamine ja pidage nõu arstiga. Mitte ületada päevaseks tarbimiseks ettenähtud kogust. Hoida lastele kättesaamatus kohas. Säilitada jahedas ja kuivas kohas, eemal otsesest päikesevalgusest. Ärge kasutage, kui korgi tihend on katki või puudu. Toode on GMO- ja julmusevaba, sobilik taimetoitlastele ja veganitele ning ei sisalda kunstlikke maitseaineid.

Välja töötatud Eestis, toodetud Euroopas

Maaletooja: Vimini Nutrition OÜ (Läänemere tee 74a, Tallinn)

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Energia vitamiini kummikommid”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga