Immuunsus vitamiini kummikommid

19.00

Immuunsüsteemi tugevdamine on oluline, et keha suudaks võidelda erinevate haigustekitajatega, sealhulgas viiruste ja bakteritega. Vitamiinid ja mineraalained, nagu tsink, B12-vitamiin, C-vitamiin ja D-vitamiin, mängivad olulist rolli immuunsüsteemi toimimises. Kaks kummikommi päevas annab Sulle vajaliku koguse vitamiine, et tugevdada immunsüsteemi ja püsida tervem. Vimini Nutrition Immuunsus vitamiini kummikommid on apelsinimaitselised.

Vimini Nutrition Immuunsus vitamiini kummikommide toime:

  • toetab immuunsüsteemi normaalset toimimist;
  • tugevdab immuunsüsteemi;
  • suurendab organismi vastupanuvõimet haigustele;
  • aitab vähendada väsimust ja kurnatust ning suurendada energiataset.
Lisa soovinimekirja
Lisa soovinimekirja
Tootekood: 4745011025326-2 Kategooria:

Kirjeldus

Meie vitamiini kummikommid sisaldavad järgimisi olulisi vitamiine, mis aitavad tugevdada immunsüsteemi:

  • Tsink on oluline mineraal, mis aitab reguleerida immuunrakkude funktsiooni ja toetab immuunsüsteemi tervikuna, aidates kehal võidelda haigustega.
  • Seleen on mineraal mis aitab immuunsüsteemis säilitada immuunrakkude efektiivsust ja osaleb antikehade tootmises, aidates kehal võidelda haiguste vastu. Seleen aitab reguleerida ka kilpnäärme funktsiooni, mis mõjutab ainevahetust ja üldist energiataset organismis.
  • Vitamiin B12 mängib rolli valgete vereliblede tootmisel, mis on olulised immuunsüsteemi komponendid. B12-vitamiini piisav tarbimine võib aidata säilitada tervet immuunfunktsiooni. Vitamiini kummikommid võivad olla hea võimalus tagada B12-vitamiini regulaarne tarbimine, eriti veganite ja taimetoitlaste jaoks, kellel võib olla selle vitamiini puudus.
  • C-vitamiin on tugev antioksüdant, mis aitab neutraliseerida vabu radikaale ja toetab immuunsüsteemi funktsiooni. See vitamiin aitab ka stimuleerida valgete vereliblede tootmist ning suurendab organismi vastupanuvõimet erinevatele haigustele. Vitamiin C aitab vähendada väsimust ja kurnatust ning suurendada energiataset.
  • D-vitamiin on oluline immuunsüsteemi reguleerimisel ja aitab kehal toota antimikroobseid aineid. Talvel või piiratud päikese käes viibivate inimeste jaoks võib D-vitamiini saamine olla väljakutse. Vitamiini kummikommide kaudu D-vitamiini tarbimine on mugav viis vitamiini taseme säilitamiseks.

 

Kasutamine: 2 kummikommi päevas

Kogus: 60 kummikommi

NB! Närida hoolikalt enne alla neelamist. Mitte kasutada toidulisandit mitmekesise toitumise asendajana. Oluline on toituda mitmekülgselt ja tasakaalustatult ning harrastada tervislikku elustiili! Raseduse ja imetamise ajal, ravimite tarvitamisel või kirurgiliste protseduuride planeerimisel, konsulteerida enne tarvitamist oma arstiga. Kõrvaltoimete ilmnemisel katkestage toidulisandi tarvitamine ja pidage nõu arstiga. Mitte ületada päevaseks tarbimiseks ettenähtud kogust. Hoida lastele kättesaamatus kohas. Säilitada jahedas ja kuivas kohas, eemal otsesest päikesevalgusest. Ärge kasutage, kui korgi tihend on katki või puudu. Toode on GMO- ja julmusevaba, sobilik taimetoitlastele ning ei sisalda kunstlikke maitseaineid.

Välja töötatud Eestis, toodetud Euroopas

Maaletooja: Vimini Nutrition OÜ (Läänemere tee 74a, Tallinn)

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Immuunsus vitamiini kummikommid”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga