Juuksed, Küüned, Nahk vitamiini kummikommid

19.00

Juuksed, küüned ja nahk on meile olulised ning nad on märk meie üldisest tervislikust seisundist. Saavutamaks volüümikad juuksed, tugevad küüned ja särava naha, tuleb alustada seestpoolt. Nende heaolu sõltub suuresti organismi saadavatest toitainetest, sealhulgas vitamiinidest. Vimini Nutrition Juuksed, Küüned, Nahk vitamiini kummikommid on vaarikamaitselised.

Vimini Nutrition Juuksed, Küüned, Nahk vitamiini kummikommide toime:

  • paneb juuksed kasvama, särama ja muudab need volüümikamaks;
  • vähendab juuste väljalangemist ja annab neile elujõudu;
  • tugevdab küüsi ja muudab naha säravamaks.
Lisa soovinimekirja
Lisa soovinimekirja
Tootekood: 4745011025326-1 Kategooria:

Kirjeldus

Meie vitamiini kummikommid sisaldavad järgmisi olulisi vitamiine:

  • Biotiinil on ilu vitamiinina tähtis roll naha, juuste ja küünte tervisele, kuna on üks olulisemaid vitamiine rakkude kasvamise ja uuenemise tagamisel. Biotiin aitab kaasa makrotoitainete ainevahetusele, normaalsele energiavahetusele ja närvisüsteemi talitlusele. Paljude erinevate ülesannete kõrval aitab biotiin hoida ka limaskesti normaalsena ning toetab psühholoogilisi funktsioone.
  • A-, C– ja Evitamiinid toimivad antioksüdantidena, mis aitavad kaitsta nahka ja juukseid vabade radikaalide kahjuliku mõju eest. Antioksüdandid aitavad vähendada vananemisilminguid, nagu kortsud ja kuiv nahk.
  • B-vitamiinid, eriti biotiin, B6-vitamiin ja B12-vitamiin, on olulised juuste tervisele. Need aitavad säilitada juuste struktuuri, soodustavad juuste kasvu ja vähendavad juuste väljalangemist.
  • Tsink on seotud kollageeni sünteesiga ning aitab säilitada küünte ja juuste tervist.
  • Vitamiin D on oluline luude tervisele, kuid sellel on ka roll naharakkude kasvus ja diferentseerumises. Piisav vitamiin D tase aitab kaitsta nahka ning säilitada selle tervisliku ja särava välimuse.
  • E- ja K-vitamiinid aitavad nahal paraneda ja võivad vähendada armide teket. Lisaks aitab E-vitamiin kaitsta nahka päikese kahjulike mõjude eest.

 

Juuste, küünte ja naha tervise tagamisel on oluline tasakaalustatud toitumine, mis hõlmab erinevaid vitamiine ja mineraale. Kui keha saab piisavalt toitaineid, aitab see säilitada nende struktuuri, elastsust ja üldist tervist, muutes juuksed kaunimaks, küüned tugevamaks ning naha säravamaks ja nooruslikumaks.

Kasutamine: 2 kummikommi päevas

Kogus: 60 kummikommi

NB! Närida hoolikalt enne alla neelamist. Mitte kasutada toidulisandit mitmekesise toitumise asendajana. Oluline on toituda mitmekülgselt ja tasakaalustatult ning harrastada tervislikku elustiili! Raseduse ja imetamise ajal, ravimite tarvitamisel või kirurgiliste protseduuride planeerimisel, konsulteerida enne tarvitamist oma arstiga. Kõrvaltoimete ilmnemisel katkestage toidulisandi tarvitamine ja pidage nõu arstiga. Mitte ületada päevaseks tarbimiseks ettenähtud kogust. Hoida lastele kättesaamatus kohas. Säilitada jahedas ja kuivas kohas, eemal otsesest päikesevalgusest. Ärge kasutage, kui korgi tihend on katki või puudu. Toode on GMO- ja julmusevaba, sobilik taimetoitlastele ning ei sisalda kunstlikke maitseaineid.

Välja töötatud Eestis, toodetud Euroopas

Maaletooja: Vimini Nutrition OÜ (Läänemere tee 74a, Tallinn)

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Juuksed, Küüned, Nahk vitamiini kummikommid”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga